De ce sa colaborati cu noi pentru proiectare, montare sau intretinere sisteme de supraveghere video sau camre video IP ?

Avem parteneri de afaceri ( pe care cu mandrie putem sa-i numim prieteni ) la care avem contracte de service si carora le-am asigurat proiectarea,instalarea si service-ul pentru sistemele IT , voce si securitate, neintrerupt inca de la infiintarea firmei, respectiv relatii contractuale neintrerupte de peste 14 ani.

 

Firma noastra are peste 14 ani de functionare in aceste domenii, precum si in domenii conexe:software , IT, servere , retele date si voce.

 

Suntem firma avizata de catre Politia Romana in domeniul proiectarii, instalarii si service-ului sistemelor de securitate ( sisteme de alarma ), sisteme de supraveghere video si sisteme de control acces si interfonie de peste 11 ani.

 

Tot personalul care realizeaza aceste lucrari de supraveghere video are minim 6 ani experienta si este avizat de catre Politia Romana .

 

Avem exerienta proiectarii, instalarii si service-ului unor adevarate sisteme de securitate prin interconectarea si punerea la adevarata valoare a sistemelor de supraveghere video precum :

- interconectarea sistemelor de supraveghere video cu sisteme de alarma si/sau control acces caz in care realizam cu adevarat si fara alarme false protectie perimetrala utilizand tehnologii integrate din sistemele de supraveghere video actuale precum “line cross detection” ( detectia trecerii intr-o anumita zona ), “human detection” ( detectie persoane ) si asigurand comenzi pentru sisteme de control acces si automatizare precum usi, porti, bariere etc.

- software propriu dezvoltat de catre specialistii din firma noastra care asigura integrarea camerelor video cu sisteme de control acces si cantare auto si cu sistemul IT de gestiune a marfurilor in modul urmator: sistemul realizeaza detectia si inregistrarea numarului autovehicolului prin intermediul camerelor video IP pe un cantar auto de la care preia valoarea greutatatii masurate a autovehicolului si tara autovehicolului din sistemul IT al beneficiarului.

In functie de anumite conditii ( de greutate , ora etc ) precum si tinand cont de validarea personalului de securitate, furnizeaza comenzi catre un sistem de control acces precum bariere auto si/sau porti batante sau culisante , etc asigurand in acelasi timp si functia de monitorizare si comanda .

- software pentru realizarea unui sistem de tip parcare inteligenta

- face detection ( recunoastere faciala ) interconectat cu sistem de control acces.

 

Avem experienta proiectarii,instalarii si service-ului sistemelor de supraveghere video in zone izolate alimentate prin sisteme de panouri solare si furnizarea catre beneficiari a informatiilor prin sisteme GPRS.

 

Proiectam, instalam si intretinem retele de comunicatii voce date prin toate tipurile de medii de la fibra optica single mod sau multimod , cupru ( Cat 5, Cat. 6, Cat. 7 ), WiFi, sau prin utilizarea instalatiilor de alimentare cu electrica existenta in locatia beneficiarului. retele atat de importante in transmiterea informatiilor video intre componentele sistemelor de supraveghere video.